تبلیغات

معرفی خواص به

میوه به ، جزء دسته میوه هایی است که خواص بیشماری دارد و در طب سنتی برای درمان اکثر بیماری ها به کار برده می شود.

این میوه در ابتدای شهریور ماه برداشت شده و در همان زمان برای استفاده مصرف کنندگان وارد بازار می شود. برخی خانوار ها این میوه را به صورت پخته و برخی دیگر آن را به صورت خام می خورند. در صورت پخته مصرف کردن این میوه نیازی به نگرانی در زمینه از بین رفتن خواص آن نیست و می توان با خیال راحت آن را با درجه حرارت پایین پخته و به صورت دسر مصرف نمایید.

حتما بخوانید :  معرفی خواص بیشمار سیب برای زیبایی و سلامت

خواص درمانی دانه ، روغن و آب به:

  • خواص دانه به: اگر دقت کرده باشید پدر بزرگ و مادر بزرگان در هنگام میل کردن میوه به در ابتدای امر هسته آن را می خورند و زمانی که از آن ها بپرسید که چرا هسته به را می خورند آن ها پاسخ می دهند که خاصیت زیادی برای بدن دارد. آیا شما نیز تا به حال در زمینه خواص دانه میانی به چیزی شنیده اید؟ در طب سنتی از دانه به برای درمان سرما خوردگی ها و پاکسازی گلو استفاده می شود.
  • خواص روغن به: روغن میوه به یک داروی مقوی برای درمان قلب، کبد، و معده می باشد. با تهیه این روغن و مصرف آن در انواع سالاد ها می توان سلامت بدن خصوصا قلب خود را تضمین نمایید.
  • خواص آب به: آب میوه به برای درمان بیماری های تنفسی مانند آسم و جبران کم خونی بدن یک گزینه مناسب محسوب شده و با مصرف روزانه مقداری از این آب میوه خوش طعم می توانید برخی از بیماری های زمینه ای خود را درمان کنید.

خواص میوه به

آیا می دانید در میوه به چه مواد معدنی و ویتامین هایی یافت می شود؟

میوه به غنی از ویتامین ها و مواد معدنی شامل ویتامین A & B & C، فیبر، پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم می باشد که هریک از این ویتامین ها در درمان یک و یا چند بیماری موثر می باشند و لازم است هر فردی روزانه به میزان کافی از این ویتامین ها را به صورت طبیعی در میوه ها و سبزیجات دریافت نماید. در صورتی که بدن برای انجام فعالیت های مفید خود و عملکرد صحیح با کمبود هریک از این ویتامین ها مواجه باشد بایستی با مراجعه به دکتر تغذیه مکمل های دارویی این ویتامین ها و مواد معدنی را دریافت نمایید.

حتما بخوانید :  معرفی خواص و فواید گوجه سبز

آیا تا به حال با خواص به در درمان بیماری ها آشنا شده اید؟

  • درمان التهابات: مقادیر بالای ویتامین C موجود در به باعث می شود مقاومت سیستم ایمنی بدن افزایش یافته و بیماری های التهابی خیلی سریع تر از قبل بهبود یابد.
  • کمک به کاهش وزن: یکی از عوامل بسیار مهم در بروز چاقی دریافت کالری بیش از حد مقرر شده می باشد. به میوه ای غنی از فیبر با میزان کالری بسیار کم می باشد. با مصرف روزانه مقداری از این میوه می توان به راحتی معده را پرکرده، انرژی موردنیاز بدن را تامین کنید و کاهش وزن استانداردی را تجربه نمایید.
  • درمان بیماری های معده: آب به خاصیت آرمبخشی برای معده دارد و زخم های معده را که در اثر عوامل متعددی ایجاد می شوند را درمان می کند. همچنین مصرف این میوه با مقداری عسل یبوست را خیلی سریع درمان کرده و روده را روان می کند.

خواص میوه به

  • جلوگیری از سکته مغزی: امروزه شاهد مرگ و یا معلولیت بسیاری از جوانان در اثر سکته مغزی می باشیم اما آنتی اکسیدان های موجود در به خطرات ناشی از بروز سکته مغزی را کاهش داده و طول عر افراد را تا حدود نسبی افزایش می دهد.
  • درمان سریع حالت تهوع: یکی از نشانه های اصلی بارداری در بانوان حالت تهوع و سرگیجه می باشد. مصرف روزانه یک عدد به کوچک در فصل پاییز و زمستان می تواند در بهبودی این مشکل موثر واقع شود.
  • تنظیم فشار خون: وجود مواد معدنی بسیار مفید پتاسیم در به باعث می شود فشار خون در سطوح متعادلی کنترل شده و دیگر برای درمان فشار خون بالا نیازی به استفاده مکرر از دارو های شیمیایی نداشته باشید.
  • کاهش سطح کلسترول بد خون: افزایش کلسترول بد در عروق خونی موجب می شود رگ های منتهی به قلب مسدود شده و بیماری های قلبی به مرور خود را نشان دهند. بنابراین با مصرف روزانه مقداری از این میوه ارزشمند می توان به راحتی سطح کلسترول بد خون را کاهش داده و سلامت قلب را با این کار تضمین نمایید.
حتما بخوانید :  معرفی خواص زردآلو برای سلامتی
  • پیشگیری از سرطان: آنتی اکسیدان ها یکی از بهترین گزینه ها برای در مان سرطان محسوب می شوند به گونه ای که کمبود این مواد در بدن باعث بروز سرطان ها از جمله سرطان سینه در بانوان و سرطان پروستات در آقایان می شود. از آن جایی که به میوه ای غنی از آنتی اکسیدان ها می باشد مصرف روزانه مقداری از آن به اقشار مختلف جامعه توصیه می شود.
  • سلامت پوست و مو: این روز ها بانوان بیش از گذشته به زیبایی خود اهمیت می دهند و به منظور تامن سلامت پوست و مو هایشان بسیاری از راه ها را امتحان می کنند. در این میان توصیه می شود راه های درمانی طبیعی را نیز در میان برنامه های خود قرار دهند مصرف روزانه مقداری از میوه به در فصول سرد سال می تواند کمک بزرگی در این راه باشد. ویتامین های A و C که در به، به وفور یافت می شوند باعث جلوگیری از چروک پوست و شکنندگی موها می شود.
  • کاهش استرس: از دیگر خواص آنتی اکسیدان های موجود در میوه به می توان به کاهش استرس و اضطراب اشاره کرد. با این کار فشار های روانی بر روی اعصاب و ایجاد دیگر مشکلات ناشی از استرس می کاهد.
  • درمان الرژی های غذایی و فصلی: این میوه با خاصیت ضد آلرژی که دارد موجب می شود که در تهیه بسیاری از غذاها به منظور کاهش آلرژی های غذایی و فصلی استفاده شود. علاوه بر این خواص به ، مصرف میزان متعادلی از آن در انواع خوراک ها طعم شیرین و منحصر فردی را به غذا می بخشد به همین علت است که در میان همه ی افراد جامعه از محبوبیت بسیاری بهره مند شده است.
تبلیغات

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای اجباری مشخص شده اند *
شما می توانید از این استفاده کنید HTML برچسب ها و ویژگی ها: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>